Midnatts Inlägg.

Morsning korsning mina juvliga juveler! 
 
Nu var det ett tag sedan sist igen, men men, ibland har man bättre för sig, eller det är åtminstonde om man tycker att plugga, glo på film och tv-serier, planera sina dagar utefter träning och mer plugg, och planering inför halloween som att ha bättre för sig.
 
Som vanligt så har det inte hänt särskillt mycket sedan sist förutom att Emma och jag fick för oss att ge oss ut på krogen i förra helgen. Det var dessutom första gången vi drack på väldigt väldigt länge, vi hade det riktigt gött måste jag säga och det där med impulsiv utgång är bland det bästa som finns, det där med att bara ta saker för givet är verkligen ingenting för mig!
Efter utången så skulle vi träffa Yoann och hans crew på en local bar där vi var stand-ins i hans lilla film, mycket trevligt, dock måste jag säga att sängen var mycket uppskattad efteråt! 
 
Jag måste ju ändå få säga att jag längtar som tusan till Halloween, dock vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för utklädnad, blir väl någon mix a la sophia! Nu ska jag lägga mig och sova, eller rättare sagt, försöla sova! 
 
Önskar er alla Fred & Kärlek!
 
<3