It´s hard to belive I´m still lonely . .

Helgen har väl varit lite halv död men på samma gång har det hänt sjuukt mycket !

Fredag, jag gör bort mig helt totalt. Chansen jag väntat på hur länge som helst kom men jag tog inte chansen och utnyttjade den, varför? Jo, mitt fega ego var rädd att det skulle få ta för mycket stryk.
Man går där i sin egna lilla bubbla med Ipoden på högsta och minst anat sitter personen där, vad gör jag? Jo jag kolla på honom och små ler (knappt synbart), får vad jag trodde var ett leende tillbaka men som jag nu i efterhand vet var ett "hej".  Jag är dum i huvudet helt enkelt.
Nåja, jag lovade nästa gång och det ska jag hålla.

Både fredag, lördag och söndag spenderades med att plugga, it sucks big time! Fredagen var i och för sig en roligare pluggdag än lördagen, lördagen var verkligen hur lång som helst. Men å andra fick jag ganska mycket gjort. Historian som skulle varit inne i torsdags blev färdig och hamnade dessutom på ca 7 sidor, YAY ! Sedan fick jag även de två praktik redovisningarna färdiga. Utöver det har jag gjort färdigt i stort sett hela projekt rapporten och min och P:s underbart roliga estetuppgift !

Söndag, dvs. idag har det varit sjukt mycket hoppeli hopp på studsmattan med mina älskade bröder, sjukt jobbigt med träningsvärk och dålig kondis.
Jag var även i husby och kollade på fotboll med min bror som sällskap, han var tydligen trött på mammas tjat om att städa rummet. Förvånansvärt måste jag säga att det är riktigt roligt att kolla på fotboll, jag ha rnog saknat det lite.
Och det är ju aldrig fel med snyggingar heller så. Me like !