30 Juni 2011

God formiddag sager jag!
Jag har som vanligt avslutat min matte lektion och idag var det kapitel 5 prov.. vi far se hur det gar.. Det kommer val ga som vanligt.. Jag far alltid skit daligt pa de har sma skit proven, man hinner inte lara sig..
.
Jag trodde att jag var jatte duktig igar som blev fardig med tva kapitel laxor i matten och att det plus lasning var allt jag hade. Men nu nar jag loggar in pa pipline sa ser jag att jag har missat en laxa! PANIIIIK!
Sedan tanker jag, men en laxa skadar ju inte.. Jag kan ju fraga om jag kan lamna in den sent eller nagot.. Inte for att min larare ar sarskillt fortjust i forseningar men anda!
.
Hela den har veckan har varit en san dar vecka som man bara vill ligga kvar i sangen och sova! Jag har hittills klagat pa att jag inte fatt tillrackligt med somn, men nar man sover mellan 5-6 timmar per natt for att man annars inte har tid med alla laxor som ska goras, da far man faktiskt lov att klaga!
.
Om en timma och tio minuter borjar min engelska sedan gar jag pa lang helg!
Jag ar ledig pa mandag for det ar freakin' 4th of July! da ska jag och de tjejer som ar hemma aka upp till SBCC campus eller till stranden och kolla pa fyrverkerierna och sedan aka hem igen!
Utover det sa ser min lang helg ganska trakig ut. Jag ska plugga, men jag ska inte stress plugga utan chill plugga! Inte stresse och fa magsar har inte!
.
Ah just det, ett H&M har oppnat nere pa state street, inte bra for ett svenskt kvinntimmer som alskar H&M. Det kanns liksom som hemma pa nagot satt! Lovely!!
.
Nu ska jag kila vidare, maste ata lunch och ja.. forsoka hitta pa nagon bra ursakt till varfor jag inte gjorde den har fjuttiga lilla laxan som vi hade i engelskan.
.
Hej hopp din fislopp!