Tisdag 19 Mars 2013

Tjenixen, nu tyckte jag att det var dags för ett blogg inlägg igen.. Har inte särskilt mycket att säga så det blir en hel del bilder på vad som har hänt sedan sist, vilket oftast är vad som föredras också, och gör det hela enklara att förklara/visa vad jag har styrt med.
 
Min dag idag började klockan 8 då Meridian (hyresvärd) äntligen skulle börja ta hand om infarten till parkering (där man får whiplash skador av alla rötter och skit som sticker/stack upp), så det började borras och köra förbaskade lastbilar eller ngt, vad jag vill komma fram till är att det var ett förbaskat oväsen. Jag bestämde mig därför för att stoppa in mina öronploppar och försöka sova lite längre. Lite dryg 40 minuter senare vaknar jag av att det står två gubbar i mitt sovrum och märker inte att jag är där så vi skrämde ihjäl varandra lite halvt. De bad om ursäkt och började röra sig emot dörren, men ja, pigg som man är när man har blivit skrämd till en mini-hjärtattack!
 
En dag var jag även en snäll roomie och överaskade med mat!
 
Vi drar dit palmerna bor! oh, vänta, jag bor redan där xD
 
St. Patty's Day (Patricks day, irälskt), och vi lärde Liz hur man häller öl på riktigt utan att behöva vänta i 100 år på att skummet ska försvinna.
 
Det var St. Patty's day och beerpong at the neigborhood med goda vänner.
 
Daphney & Mariel, Patty's Day.
 
Mitt lilla P på St. Patty's Day!
 
Roy ser lite smått pilimarisk ut!
 
Daphney & Mariel, Patty's Day.
 
Jag själv på Patty's Day.
 
Apples to Apples, roligt spel det där!
 
Vi hade PJ party på Patty's Day också.
 
St. Patty's Day! Första gången på lite dryg tre veckor jag drack alkohol och jag som dessutom tydligen har gått och börja få bakfyllor mådde som jag förtjänade i söndags.. så där vart ett träningspass innestående, skäms på mig.
 
Riktiga kvinnor dricker ut RIKTIGA glas, dvs. riktigt stora glas!
 
La Arcada.
 
En sån där lustig sak kallad kyrka.
 
en av mina favorit parker här i SB.
 
The mission, inte långt ifrån min astronomi kurs.
 
Det har varit morgon promenader längs stranden i 20 graders värme! (I'm rubbin' it in your faces;))
 
Jag har även hittat dessa underbart goda hålkakor, blir det inget brödbak ifrån pappa så får man ju hitta någonting att ersätta det med.
 
Det har varit läxor, läxor, oh läxor till tusen gånger sjuttiofem!
 
Paul Mitchel, dags att fixa skallen!
 
Najs bajs, håret är färgat och fixat, och nu är man dessutom fattigare än fattigast!
 
 
Sån där härlig grej som gör att man känner sig som en gammal tant på en frisör salong!
 
KÖÖÖTTT!
 
En liten picelic på mig och mitt lilla P i Grand Canyon!
 
Åh, just det, väggen i min garderob har rivits upp.. Vi vet nu att det inte är någon läcka i ngt rör underifrån, så lyckligtvis nog så behöver de inte riva upp hela golvet, phu. De misstänker att det är badkaret (handtagen) som läcker och går under golvet, ut i lilla hallen och in i rummet, dock är det som jag och våran underbara mexare (trevlig gubbe det där, han ska fira jul med mig och föreslog att vi skulle dricka samboca!) säger, det förklarar fortfarande inte varför det bara är en liten fläck precis utanför garderoben. Men men, de bearbetar iaf av alternativen som finns. . .
 
Nej ni, det här får nog räcka för den här gången, måste fortsätta med mina läxor (som ska vara färdiga måndag den 1 April!) Vill ju ha så lite som möjligt att göra under spring break så att man kan få pusta ut och ha mer tid till utföra illdåd och busigheter... Dock måste jag säga att jag känner mig rätt så lugn på läx-fronten just nu då de flesta har deras midterm nu i veckan men jag är redan färdig. Jag hade ett slutprov i förra vecka, och två midterms. Dessutom, med tanke på att jag bara går i skolan måndag, tisdag och onsdag kvällar så går jag på Spring Break i morgon klockan 21.00 (min tid).
 
Tjillevippen!