Fix, trix, studenten & Usa

Det känns som att det är hur mycket som helst att göra, att det är så mycket just nu att huvudet inte riktigt hinner ta in allt. Allt händer på en och samma gång.

Amerikanska ambassaden i fredags, har aldrig varit så nervös i hela mitt liv! Och man skulle kunna säga att man var nervös för absolut ingening. Det kan knappast kallas för en intervju, några frågor och sedan lite papper, inget märkvärdigt. Snacka om att känna sig lite nerslagen där.

Det känns skönt, det är inte särskillt mycket kvar att göra inför Usa heller.
- Skicka in papprena om Internationellt körkort
- Predepature workbook
- Prepare for your year
- Presenter till familjen & barnen
- Packningslista?

Helgen var helt okej, fredagkvällen spenderades hemma hos Linnis på klassfest som absolut borde gjorts tidigare. Roligt var det iaf. Lördag och söndag hände absolut ingenting, hade hand om hundarna, dvs fem stora, fyra valpar och två små bröder.

Studenten närmar sig med stormsteg. Kan man verkligen tillåta tiden gå så här snabbt? Får den verkligen göra det? Min mamma var verkligen jätte duktig, mitt studentplakat hade tydligen kommit idag och smart som mamma är så glömde hon det framme i köket, tummen upp för att jag stortjuter på bilden, men söt är jag !

Känslan av längtan, girighet och värme.