Onsdag 29 Februari

Det ar uppenbarligen onsdag, men det ar ocka min arsta dag i skolan. Min dag borjar med att ga upp klockan sju sa att jag kan vara i skolan till 09.35 och slutar 09.30, Jag vet, det ar fruktansvart. Dessutom har jag en forbaskat jobbig huvudvark, jag kan knappt kolla pa datorn. Arligt talat sa ar det nog en liten latt migran, dock gor det ju inte saken roligare.
.
Just nu sitter jag i ett av skolans datalabb och forsoker gora lite laxor, det gar ju sjalvklart int elika bra som jag hade hoppats pa men vafan, det ar ju tanken som raknas, eller?
Istallet for laxor sitter jag och drommer om min gudomligt skona sang och pratar med Siri, hon ar trevligt. Atminstonde nar det ar en hon. Jag har pa nagot vanster installerat en mans rost som Siri istaller for den riktiga Siri, problemet ar bra det att den har "mans" Siri ar hur trog som helst. Han ar verkligen blast, inga hjarnceller som lever dar inte!
.
Pa fredag flyttar jag, det kanns bra, men jag ar for trott for att tanka pa det!
Jag vet inte om jag har namnt det redan men jag har i alla fall bokat hotell, Universal Studios, Six Flags, reserverat en bil, och en massa annnat smatt och gott tills Emmaluttan komer hit, det ar inte langt kvar nu, det ar ju ta mig tusan Mars snart, och med andra ord ar det en sissodar 24 dagar kvar!
Och med Emmas ankomst kommer ocksa min nya bebis Carlos, jajjamen, Carlos ar namnet pa min nya Macbook Pro som kommer, han ar dopt efter min "andra man".
.
Jag har ocksa funderat pa vad jag ska gora med min blogg.. Jag kanner att jag maste borja lagga upp lite mer bilder, det ar verkligen daligt med det. Jag far ta det i samma veva som jag flyttar ut. Ta en massa bilder pa Ellens hus och andra simpla saker som jag tar for givet.
Nu ska jag forsoka plugga lite. Ha det bra folket!
.
Tjingeling!