8/30-2011

Tjenis Penis din lilla lenis!
Idag har varit en ganska skon dag maste jag saga.. Jag vaknade klockan 12.00 av Mariels sms som kravde att jag skulle ta bussen och aka ner till State och ga pa bio med henne. Trevligt tankte jag, det ar ju en bra start pa dagen liksom.
Efter bion skulle jag hitta ett par nya ballerina skor da mina fram H&M ar ganska ackliga. Jag hittade inte bara ett par nya ballisar utan aven lite annat smatt och gott! Jag har nu antligen tre nya, super skona jeans i garderoben, ett par nya Converse, en ny sport BH (som var valbehovligt), och ja, jag tror att vi stannar dar!
.
Helgen som har gatt har jag sakert redan namnt, men det hande inte sa mycket, jag och Mariel hjalpte som sagt Kimberly att packa upp alla hennes kartonger. Det var en hel del.
.
Jag namnde tidigare i ett inlagg att jag skulle akt till Saffran men det blir nog inte sa, flygbiljetterna var sa dyra sa det far helt enkelt vanta. Vi har istallet pratat om att aka till Disneyland men nu verkar inte det bli av heller och jag som verkligen kande for att hitta pa nagonting annat an Santa Barbara. Naja, jag kanske tar mig en utflykt till nagot stalle har i narheten. Man behover ju inte alltid ha sallskap for att utforska!:)
.
Nu sitter jag vid datorn och nar jag ar fardig med detta inlagg ska jag borja med mina 100 laxor som ar tills imorgon. Det enda negativa med att bara ga i skolan pa mandagar och onsdagar ar att alla laxor man far pa mandag maste vara fardiga tills pa onsdag. Med andra ord sa har man bara tisdagen pa sig att gora dessa laxor och med ytterligare nagra ord sa planerade jag inte detta sa bra, men jag far helt enkelt skylla mig sjalv. Blir det en uppesittar kvall har jag ingen annan att klaga pa an mig sjalv, life is a bitch som man sager har i USA!
.
Nu borjar pluggandet.
Tjingeling!