5/23-2011

God morgon, god morgon!
Sist jag skrev i bloggen namnde jag nog att min PE intruktor sa att jag var tvungen att skriva en 3 sidor lang essay men jag mailade tillbaka till henne i torsdags och berattade att killen pa gymmet som jag fragade sa att jag inte behovde gora nagonting sa lange jag har mina timmar skulle jag klara det eftersom att kursen bara ar en godkand/Icke godkand kurs.
Min instructor svarade mig idag och skrev " I gave you your essignment... Get it done".. Min forsta tanke var att svara tillbaka "you're a huge bitch!" men sedan tankte jag att det kanske var lite val for mycket sa istallet svarade jag, "fine then, I'll get it done!"
Det kandes som att det var en ganska sur ton, det kandes namligen som att hennes ton var lite, "jag bestammer, du ar min slav, du gor vad jag sager att du ska gora!:P
.
Jaja, jag vaknade som sagt 2.30 idag, jag kunde inte riktigt somna. Kanns lite som om att jag ska bli spysjuk, men det far vi hoppas pa att jag inte blir.
Idag eller snart rattare sagt ska jag Ta mig till Mariel, vi ska kolla pa sesongs finalen av House, jag har fatt ordern att jag maste vara dar for att Mariel kommer grata riktigt svarhanterligt sa hon behover nagon som trostar henne. Ja, jag vet hur det later, men ibland maste man ju stalla upp!
.
Innan jag ror mig emot Mariel ska jag kopa lillebroderns keps och forsoka hitta nagon fin present till min allra bastaste basta, jag vet bara inte vad annu. Innan jag gor det sa maste jag stada i mitt rum, det ser lite ut som ett bombnedslag, detta pa grund av att jag haller pa att storstada sa att det ar fint och rent nar jag kommer tillbaka:)
Jag maste dessutom skriva min lista over vad jag ska packa med mig hem och inte packa med mig hem!
.
Jaja, den har uppdatering far racka for tillfallet.
Helgen forresten, det har inte hant overdrivet mycket, vi har i stort sett spenderat hela helgen hemma hos Cherine bara for att hon flyger hem idag, eller ja, hon sitter pa flyget nu men anda, och hon kommer inte tillbaka nasta termin vilket suger, jag kommer sakna henne.
Nu daremot far det racka, man maste ju kla pa sig ocksa!
.
Truddilutt!