Wednesday, October 19, 2011

Halla dar mina kara blabar!
Som vanligt har det gatt tva dagar sedan mitt senaste inlagg och jag vet att jag fortfarande inte har laddat upp nagra bilder eller video klipp fran San Diego resan men det kommer. Det ar bara det att det har varit fruktansvart mycket i skolan pa senaste tiden och nu nar jag val borjar tanka att det lugnar ner sig sa visar det sig att det fortsatter att stressa med laxor och uppsatser hit och dit.
Livet som student ar ta mig tusan inte enkelt! For vissa manniskor som bara kommer hit for att vara har i en semester eller tva, tar 12 credits och festar fran torsdag till lordag, ja.. Arligt talat sa vet jag inte om jag skulle tycka att det livet var latt heller!
Sa fragan ar val hur fasen hittar man balansen?
.
Jaja, jag maste aven soka om CSN lan for nasta ar. Detta gor mig kluven da med tanke pa att jag inte kan logga in pa csn pa min dator som jag har har, pappa, vi behver nog skypa i helgen!!!
.
Just nu sitter jag, som vanligt, i ett av skolans datalabb och vantar pa att min matte lektion ska borja, vilket den gor om sissodar 20 min. Efter den sa ska jag vanta lite till tills mig Andra Hospitality kurs for terminen ska borja, vilket den gor vid 19.00, sa med andra ord ska jag vanta i dryga tre timmar! YAY!
.
Nu ska jag kila vidare, vi hors senare din lirare!
.
Truddilutt!