Fredag 20 Juli 2012

Jag lever fortfarande och jag är väl medveten om att jag suger så grymt mycket på att skriva här i min inte så alls informations logg om mitt dagliga liv!
Jag har så mycket bilder och grejer som jag borde lägga upp men jag känner att dyngets timmar inte riktigt är på min sida.

De senaste tv veckorna har varit så grymt frustrerande och stressande att jag knappt hunnit andas. Jag har jobbat (alldeles för mycket), varit genom förkyld (troligen halsfluss) och ja, man kan faktiskt blir förkyld även om man är i södra Kalifornien där det i stort sett är 25+ nästan varje dag! Jag har på min lediga tid blivit med lägenhet, skrev på papprena för lägenheten igår (torsdag), betalade första hyran gjorde jag med! Bajsigt dyrt kan jag ju säga, 1300 dollars fattigare för både mig och mitt lilla P (Emma Petersson som jag ska dela lägenheten med).
På tal om mitt lilla P så har jag säkert inte ens nämnt det här men jag har värvat henne att börja plugga på SBCC. Nu går ingen säker kan jag säga! Alla rackartyg vi ska hitta på! (inget farligt).

Jag är snart inne på min sista vecka på mitt jobb/praktik på Holiday Inn, det känns lite tragiskt måste jag säga, men det ska bli skönt att komma hem en liten stund innan skolan börjar igen.
Med drygt halva tiden fullbokad så lär jag behöva den andra halvan till att bara dega hemma i min säng tillsammans med hela goa familjen som sällskap!

Nu ska jag springa mina ärenden för dagen och sedan hem, lägga mig och sova för att sedan gå upp och jobba imorgon!

Ciao!