Jag hade en fiffig rubrik som kom när vi var hos Tuss och festa, den försvann !

Jag har varit så fruktansvärt dålig på att uppdatera min blogg sedan min au pair resa tog slut. Jag ska helt enkelt försöka ändra på det, jag vet, jag kommer skriva det i precis alla inlägg jag skriver.. Jag är helt enkelt inte en hejare på att skriva blogg.. Kan vara bra att varna för ett VÄLDIGT LÅNGT INLÄGG !

Jag börjar helt enkelt från det att Zandra och jag skulle ta oss till San Fransisco air port.. Nu efteråt är det fruktansvärt roligt, åtminstonde den första delen innan hej då´t kom..
Nåja, vi satte oss i bilen, lite smått stressade av att komma iväg och kunde inte ens hitta adressen men vi gav oss iväg i ett försök att följa de små instuktioner vi fått av hennes värdpappa.. Under färdens gång känner varken jag eller Zandra igen oss och vi var säkra på att vi åkt fel.. Inne i SF eller vart vi nu var, vevade vi säkert ner rutorna 7000 gånger och frågade bilar vid våra sidor hur man hittar till flygplatsen.. Efter mycket om och men kom vi fram.
Stressade som tusan parkerar vi på första bästa ställe, tar ut väskorna och springer som jubel idioter! Väl vid incheckningen som för min del stängdes cirkus två minuter efter det att vi kommit dit tog de min underbara hårspray, men jag kände mig snäll och gav den till Zandra med tanke på att hon var snäll och lånade ut pengar till mig:) Sedan blev det dags att säga hej då!
Och jag måste säga, det är nog bland det jobbigaste jag gjort! Det och sedan resan till Tyskland.. Resan till Tyskland var fruktansvärt jobbig, dels för att man lämnat alla underbara människor och dessutom för att kvinntimmret jag satt bredvid (hon satt innerst) var tvungena tt gå och kissa var 10 minut, ingen sömn där inte!

När jag väl landade i Sverige var jag så trött att jag glömde att hämta mina väskor.. Men slug som man är så lyckades man ju smyga tillbaka in och hämta dem utan att någon såg än, Perfekt!

Jag kan säga såhär.. De säger att man får en kulturshock av att åka till ett annat land och leva där som en medborgare, som vilken människa som helst i samhället, men min chock kom när jag återvänt hem till Sweden! Det kändes så konstigt att allting var precis likadant som det var innan man åkte.

Nåja, sedan jag kom hem har jag inte gjort särskillt mycket.. Tycker mestadels att livet har innehållit festande, festande, förkylning festande och förkylning igen.. Festandet med Matilda har innehållit både det ena och det andra, mycket gos och mycket filmer.. Dock inte adrenalinkickar av skräckisar! Förhoppningsvis kommer hon till mig någon dag nu i veckan... Mys med bastu, vin och kanske någon lockande film!


Åh just det, glömde ju den viktigaste informationen om vad som har hänt sedan jag kommit hem.. Jag började direkt när jag kom hem att kolla runt på olika möjligheter om framtiden och beslutade mig för att det var dags för mig att ta tag i mina studier igen.. Självklart kände jag att "Stora Landet" lockade mig väldigt mycket.. Ska man plugga vidare här måste jag ta studielån så varför inte göra det någon annanstans?
Japp, jag fastnade för en utbildning på Santa Barbara City College vid namn Culinary Arts, Hotel Management.
Mitt antagningsbesked kom för cirkus två veckor sedan, jag blev antagen!
Meddelandet om beviljat CSN-lån kom i slutet på förra veckan.
Flygbiljetterna är bokade.. 7:e januari åker jag tillbaka till staterna, till Cali. Denna gång till SoCali! Plugga, plugga, plugga, komma hem till slutet av maj och vara hemma under sommaren och sedan åka tillbaka igen i slutet på augusti och så vidare!

Jag är nöjd med hur min framtid kommer att se ut, förhoppningsvis kommer det funka ruskigt mycket.. Bäst att ligga i med tanke på kraven.. Jag ska bli pluggis !! ;D

Nåja, snabbis på bloggen.. Bilder tar vi någon annan gång för de har jag på andra datorn...

Truddilutten