Monday, September 26, 2011

Tjabba tjena halloj!
Just nu sitter jag vid ett av alla olika datalabs som skolan erbjuder. Jag sitter och forsoker gora lite laxor innan jag tar cykeln hem, det gar inte overdrivet bra men det gar lite framat!
.
Dagen borjade super bra, nej vanta, vem forsoker jag lura? Det ar ju trots allt mig vi snackar om!
Det borjade bra men sedan missade jag bussen med en minut och bestamde mig for att cykla bara for att jag inte ville komma forsent idag. For idag av alla dagar skulle vi lamna in varat "Topic Proposal, Research Paper" och det ar nagot som vi bara inte far missa. (det ar ganska viktigt, typ, SUPER VIKTIGT).
Det var ju bara det att vi ocksa skulle borja med vara "Self revised essays" som ocksa ar VALDIGT VIKTIGT, men for att gora det var vi tvungna att ha med oss en speciell bok och om vi inte hade just denna speciella bok med oss sa fick vi lamna in vara Topic Proposals och ta en franvaro! VAFAN!
Sjavklart, idag av alla dagar som jag bestammer mig for att inte ta med mig just denna dag sa ska vi anvanda den! Jakla larare som inte papekar en san sak ocksa!
.
Tur for mig sa hade inte Mariel med sig hennes bok heller. Istallet sa bestamde vi oss for att aka och kolla pa en Cykel da Mariels cykel inte orkade leva mer efter igar. Den begick sjalvmord sent igar kvall pa grund av deprission, det ar tydligen vanligt i dagens samhalle.
Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska saga mer.. Mina dagar rullar pa, dock maste jag nog skarpa till mig och borja gora mina laxor ordentligt, det borjar fasen gora ont inombords nar jag ser hur daligt jag prestrerar for tillfallet! Fy skams pa mig!
Jag forstar bara inte hur jag kunde ta mig igenom en sommar i helvetet och sedan blir sa har forslappad! Det haller fasen inte!
.
Nu ska jag fortsatta med mina laxor, det behovs namligen.
TRUDDILUTTEN PLUTTEN!