Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting..

Jahopp ännu en dag i amerikat har rusat förbi och imorgon kommer ännu en jobb dag, ännu en fredag, ännu en helg! Efter att jag hämtat upp C från camp så åkte vi hem, tog det lite lungt och åkte sedan till Livrona Park för att träffa Sora och ett av hennes värdbarn.
Vi hade en liten playdate och vi hade tänkt att de små busarna skulle leka med varandra, men när man aldrig har träffats så kan det inte vara lätt.. Det tog typ 45 år innan de äntligen började leka.. Jag kan inte komma ihåg att det var så svårt att börja leka med någon man aldrig träffat när jag var liten..
Vi träffade även Malin och ett av hennes värdbarn i parken också, dock skulle de åka straxt efter att vi kommit.
Sora och jag bestämde att vi skulle ses imorgon igen, troligtvis hemma hos dem. Och C sa till och med att han faktiskt ville åka dit redan idag, det är ett bra tecken, han behöver en liten bredare vänskaps krets enligt mig, man kan inte bara ha en enda kompis som man vill leka med, man behöver lite variation!
Det var dessutom riktigt skönt att komma ut ifrån huset, inte för att jag inte gillar att vara där för det gör jag men det blir lite halv sömnigt och tråkigt att bara vara inne och sitta och kolla på när lillpysen spelar datorspel.

Det var i stort sett min dag, Jag har nu suttit och pluggat på körkorts teorin, gjorde fem tester med tio frågor i varje och fick ett enda fel ! Så vi får se hur det går. Klockan är nu 20.45, jag har sjuuukt ont i skallen och är trött som en pensionerad räv, vi hörs imorgon!

Kram & Ciao.