Monday, December 5

Tjenis Penis!
Just nu sitter jag i skolan i data labbet pa bibban och gor ingenting.. Klockan ar 14.10 och mitt Final prov borjade for 10 minuter sedan! Eller det var i alla fall vad jag trodde..
.
Jag hade ett Final prov i engelska nu pa morgonen och det gick val forhopningsvis bra. Det kanns i alla fall sa. Den har gangen fick jag till hela uppsatsen atminstonde. Det ar namligen sa att vi maste skriva en hel uppsats medans vi sitter i klassrummet, och vi har hela en timma och 10 minuter pa oss. Jag vet, det later som skit mycket, men det ar inte tillrackligt for att fa till allt som man behover.
.
Efter mitt finals sa begav jag mig till det internationella kontoret da jag behover prata med min "radgivare" som det sa fint heter, det var ju bara det att hon inte hade tid idag sa jag bestamde mig for att boka ett mote imorgon klockan tva sa att jag kan bli klar med alla CSN grejer, eller ja, jag har en grej kvar som jag inte riktigt forstar och sa maste jag kolla upp sa att jag kan ta 19 credits nasta termin ocksa!
.
Pa vag ut fran internationella kontoret motte jag Davis, en kille i min engelska klass, han ar sa mork man bara kan bli men en riktigt hygglig kille. Han bjod mig pa lunch. Han ar ifran Afrika, har en syster och tva broder, han ar aldst pa 21 ar och har ett scholarship pa grund av hans skills i fotboll. Han tycker ocksa att jag ska lara honom att le lika vackert som mig och han tycker att jag ar valdigt vacker. Schysst kille liksom!
.
Min lunch med Davis varade ungefar 40 minuter sedan var jag tvungen att springa da jag hade mitt Finals i matte vid tva. Stressad som bara den med 10 sekunder kvar innan lektionen borjade springer jag emot klassrummet, men nagot ar galet, det ar helt svart. Jag saktar ner och kollar in igenom fonstret, det ar tomt! Det ar fucking tomt! Nagonting ar fel, jag kollade ju sa noga. jag springer runt i hela byggnaden men ingen av mina klasskamrater ar dar. Jag springer ner till datalabbet och vem moter jag dar?! Min andra man fran Starbucks, HELVETE! Vand om och ga ut! PINSAMT! med tanke pa att han inte vet om att han ar min andra man, utan bara jag och hans snygghet! jajamen. Springer till bibbal for att kolla pa Finals schemat for att forsakra mig om var jag tror att jag har gjort for mistag.
Jag hade ratt. Inget Finals i matte for mig inte, det var visst pa onsdag mellan 2-4. Jahopp, jag men da kan jag val ta en dator och skriva lite till mina kara lasare sa att det kan forsakra sig om att Sophia Lindberg fortfarande ar sitt klumpiga jag!
Nar jag val satte mig vid datorn sa sag jag aven en av mina klasskamrater fran matte klassen, sa jag vet att jag inte failar pa grund av det, inte ensam iaf!
.
Just det, angaende gardagens korta och deprimerande inlagg sa om sanningen ska fram ar spanningen mellan mig och Mariel spand. Hon fick ett litet bitch anfall pa mig igar da jag sa att jag inte kude ses pa grund av att jag hade migran. Hon pastod att hon var trott pa att jag ljog och hittade pa ursakter hela tiden, hon forstod inte varfor jag inte bara kunde saga att jag inte orkade/ville ses. Vilket jag inte forstar mig pa da jag inte hittar pa nagonting alls. Jag insag helt enkelt att hon inte kanner mig tillrackjligt bra for att kunna avgora en sadan sak da huvudvark ar nagonting som kommer med mig och min knasiga hjarna och jag inte ens vet vad det beror pa da jag redan har provat det mesta. Att prova en jakla massa dyra mediciner for att se om det funkar ar inte sarskillt kul.
Sa just nu vet jag inte vad som hander har, att saga hej i klassrummet var tydligen ingenting hon ville gora imorse heller. Jag antar att ibland maste man inse hur vissa manniskor ar, jag onskar bara att hon kunde forsta att jag inte hittar pa min huvudvark for att jag tycker att det ar roligt.
Jag forstar inte hur hon kan pasta det.
.
Naja, igar var en hard dag och jag kanner mig sarad in i sjalen.
Jag ar redo att komma hem helt enkelt!
For forsta gangen kanner jag att det ska bli skont att lamna det har stallet!
.
Tjingeling!